ADVENT U AUSTRIJI MARIAZELL & GRAZ

Loading
loading..

ADVENT U AUSTRIJI MARIAZELL & GRAZ

listopad 29, 2018
astraveladmin
No Comments

Polazak iz Zadra

 

Slatki adventski vikend u Grazu i Mariazellu. Najveći viseći adventski vijenac u Europi, žive jaslice, austrijski šarm i tradicija začineni sa Zotter tvornicom čokolade…

 

15.12.2018. Zadar – Zotter – Graz

Polazak iz Zadra u 2:00 sata s parkirališta iznad dvorane Krešimira Ćosića. Ugodna vožnja kroz Sloveniju prema Austriji, prema Zotter tvornici čokolade, jedinoj u Europi u kojoj se čokolada proizvodi do zrna kakovca do gotovih prozivoda. Po dolasku ćemo pogledati uvodni film, a razgled se nastavlja samostalno uz audio-vodič na engleskom jeziku i keramičku žličicu kojom se kuša čokolada i razni drugi dodaci, tijekom obilaska tvornice. Nakon razgleda, u čoko shopu imat ćemo priliku pronaći slatke poklone za nadolazeće Božićne blagdane. Slijedi slobodno vrijeme za uživanje na imanju na kojem se nalazi tvornica. U dogovoreno vrijeme polazak prema Grazu. Po dolasku, slijedi razgled grada. Među ostalim, vidjet ćemo predivnu zgradu Opere, prošetati šoping ulicom Herrengasse, vidjeti jaslice od leda.. Graz je čaroban za vrijeme adventa! Na glavnom trgu – Hauptplatzu nalazi se glavni božićni sajam. Slobodo vrijeme za uživanje u čarima adventa u Grazu. Povratak u hotel. Noćenje.

 

16.12.2017. Graz – Mariazell- Zadar

Doručak.

Dolazak u Mariazell. Slikoviti gradić poznat je kao najveće austrijsko svetište. Njegov glavni trg krasi najveći viseći adventski vijenac u Europi, dok sajam nudi raznoliku ponudu tadicionalnih proizvoda, prezentacije izrade likera, medenjaka, svijećnjaka i slično. Mariazell obilazimo slobodno i bez posebnog programa, uživajući u atmosferi i adventskoj ponudi prema vlasitim preferencijam.

U dogovoreno vrijeme polazak prema Zadru, gdje planiramo stići u kasnim večernjim satima.

 

 

Cijena aranžmana po osobi: 850,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz autobusom po programu, 1 noćenja s doručkom u hotelu 3* u ½ sobi, razglede prema programu, lokalnog vodiča u Grazu, ulaznicu u Zotter tvornicu čokolade, pratitelja putovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: doplatu za 1/1 sobu (225,00 kn ), paket putnog osiguranja (preporučujemo).

Najmanji broj putnika: 38

Leave A Comment

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background