ADVENT U AUSTRIJI: GRAZ-BEČ

Loading
loading..

ADVENT U AUSTRIJI: GRAZ-BEČ

listopad 30, 2019
astraveladmin
No Comments

Polazak iz Zadra, Gospića i Zagreba

Ove godine, spajamo najbolje od adventskih sajmova. Čuveni adventski programi u Grazu, Beču i nešto šarmantni ugođaj Mariazella, zasigurno će vas oduševiti.

13.12.2019 Zadar – Graz – Beč

Polazak iz Zadra u 5:00 sati s parkirališta iznad dvorane Krešimira Ćosića. Ugodna vožnja prema Austriji. Dolazak u Graz, šetnja i slobodno vrijeme za uživanje u adventskom ugođaju i sajmovima. U dogovoreno vrijeme nastavak voženje prema Beču. Po dolasku, smještaj u hotel i kratki odmor, nakon čega autobusom idemo do poznatog adventskog sajma, koji se nalazi ispred gradske vjećnice. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Noćenje.

14.12.2019 Beč

Doručak. Nakon doručka slijedi razgled grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Vidjet ćemo, među ostalim: Ostatak dana slobodan za vlastite programe i uživanje u čarima advnetskog ugođaja Beča. Preporučamo posjet nekom od poznatih muzeja, galerija, dvoraca ili pak čuvenim bečkim kavanama.

15.12.2019. Beč – Mariazell – Zadar

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja prema šarmantnom Mariazellu. Slikoviti gradić poznat je kao najveće austrijsko svetište. Njegov glavni trg krasi najveći viseći adventski vijenac u Europi, dok sajam nudi raznoliku ponudu tadicionalnih proizvoda, prezentacije izrade likera, medenjaka, svijećnjaka i slično. Mariazell obilazimo slobodno i bez posebnog programa, uživajući u atmosferi i adventskoj ponudi prema vlasitim preferencijam. U dogovoreno vrijeme polazak prema Zadru, gdje planiramo stići u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 1.350,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz autobusom po programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu Amedia 4* u 1/2 sobi, razglede prema programu, lokalnog vodiča u Linzu i Salzburgu, pratitelja putovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: doplatu za 1/1 sobu, ulaznicu u Hochensalzburg, putno osiguranje (preporučujemo).

Uvijeti plačanja: na račun agencije jednokratno ili u ratama.

Najmanji broj putnika: 36

Leave A Comment

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background